توت فرنگی خشک در بازار سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین C و K، فولات، پتاسیم، منگنز و منیزیم است. آنها کم کالری، غنی از فیبر و سرشار از آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها هستند.
به گفته USDA، یک فنجان توت فرنگی 3 گرم فیبر و 12 گرم کربوهیدرات را تامین می کند. طبق آمار USDA، یک وعده 100 گرمی توت فرنگی خام حدود 32 کالری دارد.
این باعث می شود آنها یک غذای کم کالری باشند. می توانید بدون نگرانی در مورد افزایش وزن ناسالم، این ها را بخورید.
بیایید در زیر به محبوب ترین فواید سلامتی توت فرنگی با جزئیات نگاه کنیم. توت فرنگی احتمالاً دارای سطوح بالایی از آنتی اکسیدان های سالم برای قلب مانند اسید الاژیک و فلاونوئیدهایی مانند آنتوسیانین، کاتچین، کورستین و کامفرول است.
طبق یک تحقیق، این ترکیبات فنلی با مهار تشکیل کلسترول تام و LDL (بد) به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.
مطالعه دیگری در دانشکده پزشکی هاروارد نشان داد که زنان جوان و میانسالی که سه وعده یا بیشتر از نصف فنجان توت فرنگی یا زغال اخته در هفته مصرف می کنند، 34 درصد کمتر در معرض حمله قلبی قرار دارند.
احتمالاً سطوح بالای آنتوسیانین در توت ها رگ های خونی را شل می کند، به کاهش فشار خون کمک می کند و از مشکلات قلبی عروقی جلوگیری می کند.
محتوای بالای فیبر، ویتامین C و فولات موجود در توت فرنگی یک سه گانه ایده آل برای سلامت قلب را تشکیل می دهد. آنها می توانند کلسترول را در شریان ها و عروق کاهش دهند.
توت فرنگی سرشار از ید، ویتامین C و مواد شیمیایی گیاهی است که به حفظ عملکرد صحیح سیستم عصبی کمک می کند. پتاسیم، همچنین در توت فرنگی، با افزایش جریان خون به مغز با بهبود عملکرد شناختی مرتبط است.
تحقیقات هاروارد نشان می دهد که مصرف بیشتر فلاونوئیدها، به ویژه از بلوبری و توت فرنگی، میزان زوال شناختی را در افراد مسن کاهش می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.