خرمای پیارم عمده فقط به صورت خشک تولید می شود

خرمای تازه به خوبی در یخچال نگهداری می شود.

میوه های خشک برای بهبود طعم، می توانید شیر بریزید.

در کشورهای عربی خمیر خرما درست می کنند که در تمام طول سال نگهداری می شود.

خرمای پیارم عمده را می توان از مراکز معتبر خریداری نمود.

کمپوت کیسل و سایر نوشیدنی های خرما را بپزید.

خرما ابزار بسیار موثری برای افزایش قدرت مردان است. دستور غذا کاملا ساده است.

استخوان ها را جدا کرده و گوشت را به حلقه های نازک برش دهید.

با مغز بادام که در ظرف نارگیلی پیچیده شده مخلوط کنید.

این غذا را برای عزیزانتان در یک عصر عاشقانه آماده کنید و دریغ نکنید – جلسه بسیار غنی خواهد بود.

خرمای پیارم عمده

تنها 50-60 دقیقه پس از مصرف ظرف، انرژی و خلق و خوی خوب ظاهر می شود.

درخت خرما به سرعت رشد می کند: ریشه های قدرتمند در زمین فرو می روند و از بدن گیاه حمایت می کنند و به دنبال تغذیه در عمیق ترین لایه های خاک هستند.

تنه درخت خرما، خشن و چروکیده، پوشیده از فلس ها، بقایای دمگل های برگ های قدیمی است.

برگها، شاخه های سبز مایل به سفت و سخت تا سه متر طول دارند.

نوعی تاج را در بالای درخت تشکیل می دهند که مشخصه معمول درختان خرما است.

گل‌ها که در خوشه‌ها دسته‌بندی شده‌اند، کوچک و زرد هستند، در حالی که خرما میوه‌های شیرینی است که حاوی دانه‌های چوبی است.

خرما شکل مستطیلی به رنگ قهوه ای مایل به قهوه ای دارد.

در داخل، آنها حاوی یک دانه چوبی، سخت و نوک تیز هستند.

آنها در یک فیلم نازک و شکننده پیچیده شده اند.

خرماها در گوش ها در دسته های متراکم از 200 یا حتی 1000 میوه جمع می شوند.

دو نوع خرما وجود دارد، با تفاله سفت یا نرم: اولی ها به ویژه در کشورهای عربی معروف هستند، بنابراین بیشتر کشت می شوند و به بازار عرضه می شوند.

خرمای نرم و گوشتی به ویژه در کشورهای اروپایی و آمریکایی مورد استقبال قرار می گیرد.

اکثر خرماها برای افزایش غلظت قند و طولانی‌تر شدن زمان نگهداری، تحت فرآیند خشک کردن قرار می‌گیرند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.