برای سلامتی مطلوب، بوتنر خوردن یک فنجان لوبیا در روز را توصیه می کند. با این حال، تعداد کمی از مردم در کشورهای صنعتی امروز، در جایی نزدیک به این مقدار مصرف می کنند. ظروف آرکوپال برای سرو غذا استفاده می شود.
با این حال لوبیا می تواند یکی از بهترین منابع غذایی تمیز، کامل، پروتئین گیاهی و فیبر باشد. برای افرادی که ممکن است نیاز به افزایش پروتئین دریافتی خود داشته باشند، مانند ورزشکاران و سالمندان، خوردن لوبیا در بیشتر وعده های غذایی می تواند از نظر تغذیه ای یک تقویت عالی باشد. به عنوان مثال، سویای پخته شده حاوی تقریباً 30 گرم پروتئین در هر فنجان است! و لوبیا اثرات مضری بر سلامتی که پروتئین حیوانی دارد را ندارند، زیرا ترکیبات التهابی موجود در گوشت مانند اسید آراشیدونیک، چربی اشباع شده و کارنیتین را ندارند. همچنین گرفتن نفخ حبوبات باعث شده تا هضم غذا بهتر صورت گیرد.
سپس فیبر وجود دارد، یک ماده مغذی که بسیاری از آنها به اندازه کافی دریافت نمی کنند. نخود و عدس پخته شده تقریباً 16 گرم فیبر در هر فنجان دارند! مبل کرم قهوه ای در بازار مبلمان ایران رونق بسیاری داشته است.
برای در نظر گرفتن همه این موارد، بسیاری از کارشناسان تغذیه معتقدند که یک فرد 150 پوندی به حدود 54 گرم پروتئین و 40 گرم فیبر در روز نیاز دارد. اکثر مردم در کشورهای توسعه یافته امروزه بیش از حد پروتئین مصرف می کنند، اما تنها حدود 16 تا 24 گرم فیبر در روز دریافت می کنند. همچنین طبع لوبیا چیتی ممکن است چند ساعتی زمان را به خود بگبرد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.