ویژگی. نرم کننده و روان کننده، به درمان اختلالات تنفسی و سرفه های مداوم کمک می کند، مشکلات گوارشی ناشی از زخم معده را تسکین می دهد.
ضد التهاب و ضد باکتری. همچنین یک آنتی اکسیدان طبیعی است: وجود اسید فنولیک به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند و بنابراین پیری سلولی را به تاخیر می اندازد.
عسل شیشه ای می تواند در میزان تنفس افراد بسیار موثر باشد.
نه تنها این، گردش خون را تقویت می کند، ضد اسپاسم و ضد عفونی کننده مجاری ادراری است.
موارد استفاده در آشپزخانه. با گوشت ها و پنیرهایی مانند کاسیوکاوالو، بز، پارمزان و پنیرهای آبی به خوبی می آید.
عسل اکالیپتوس یک عسل تک گل است که توسط زنبورهایی تولید می شود که شهد اکالیپتوس را می مکند.
رنگ آن کهربایی متوسط است، با رایحه ای شدید که تقریباً قارچ های خشک را به یاد می آورد.
از طرف دیگر، طعم آن بسیار معطر است و اثری تقریباً “تافی” دارد.
ویژگی. عسل اکالیپتوس بسیار غنی از فلاونوئیدها و در نتیجه آنتی اکسیدان است زیرا قادر به کاهش رادیکال های آزاد است.
همچنین برای مقابله با عفونت های ادراری، سیستیت و اختلالات روده استفاده می شود
موارد استفاده در آشپزخانه. همراه با پنیرهای قدیمی مانند گرانا پادانو و پارمیجانو رجیانو یا ترنتینو، اما همچنین در تهیه غذاهای اصلی ماهی و سبزیجات.
با توجه به کالری بالای عسل، مصرف آن در افراد مبتلا به دیابت و افراد دارای اضافه وزن یا چاق منع مصرف دارد.
به دلیل خطر عفونت با سم بوتولینوم، استفاده از آن حتی در کودکان زیر یک سال به شدت ممنوع است.
مصرف عسل فواید متعددی برای سلامتی دارد: طبق مطالعات مختلف، این عسل می تواند حافظه و تمرکز را تحریک کند و همچنین به نظر می رسد می تواند اضطراب و استرس را از بین ببرد.
از آنجایی که عسل قادر است بر روی فلور باکتریایی روده اثر بگذارد، می توان عسل را یکی از متحدان روده دانست.
خواص ضد باکتریایی طبیعی آن نیز آن را به یک درمان معتبر برای سرفه، گلودرد و به طور کلی برای بیماری های مجاری هوایی فوقانی تبدیل می کند.
در بخش آرایشی و بهداشتی از عسل برای از بین بردن ناخالصی های پوست و درخشندگی مو استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.