نخودفرنگی سرشار از فسفر و کالری کم است، بنابراین برای رژیم های کم کالری و کم چرب مناسب است.
آنها تازه حاوی آهن، فسفر، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A (مهم برای بینایی)، ویتامین B1 (برای عملکرد صحیح سیستم عصبی)، ویتامین C (آنتی اکسیدان)، ویتامین PP هستند.
نخود سبز کیلویی سرشار از مواد مغذی می باشد و می تواند پوست را زیبا کند.
آنها همچنین حاوی فیتواستروژن هستند، موادی شبیه به استروژن های زنانه که آنها را برای درمان علائم یائسگی مناسب می کند.
بنابراین به خصوص در این دوره از زندگی که کمر در خطر جدی است و در آن زن تمایل به تجمع چربی دارد، نخود فرنگی یک غذای مشروط است.
اما حتی در دوران بارداری نیز به دلیل دریافت زیاد اسید فولیک که برای پیشگیری از ناهنجاری های جنینی و تثبیت کننده خلق و خوی طبیعی عالی است، نقش مهمی ایفا می کنند.
به طور خلاصه، آنها کنسانتره ای از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی هستند، به هضم غذا کمک می کنند و در برابر یبوست موثر هستند.
آنها از سیستم گردش خون محافظت می کنند و کلسترول را کاهش می دهند.
آنها همچنین از سیستم ایمنی محافظت می کنند و به ثابت نگه داشتن سطح قند خون کمک می کنند و مزایایی را برای کسانی که از دیابت رنج می برند به ارمغان می آورند.
اما تعجب می کند که آیا آنها منع مصرف دارند؟ بله، یکی وجود دارد: نخود فرنگی حاوی پورین است، بنابراین برای مبتلایان به نقرس و افراد مبتلا به هیپراوریسمیک توصیه نمی شود.
نخود فرنگی ترکیبی از نشاسته و مواد شیمیایی گیاهی است که برای یک رژیم غذایی سالم و متعادل ضروری است.
مانند همه حبوبات، آنها در میان غذاهای غنی از پروتئین های گیاهی، چربی کمتری نسبت به حبوبات و قطعا سیر کننده تر طبقه بندی می شوند.
آنها سرشار از فیبر هستند که ترانزیت روده را تنظیم می کند و مقادیر خوبی از آهن، فسفر، پتاسیم، کلسیم و روی را فراهم می کند.
علاوه بر این، آنها حاوی ویتامین C و ویتامین های B – به ویژه B6، B9 و اسید فولیک – متحدان سیستم قلبی عروقی و متابولیک و اجزای ارزشمندی هستند که به ثابت نگه داشتن قند خون و سطح کلسترول کمک می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.